Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

Linde material handling incorpora noves carretons elevadors antideflagrants

L´independent material handling ha ampliat la gamma de carretons elevadors amb nous models antideflagants: la transpaleta elèctrica Linde T20 EX, l’apiladora compacte Linde L12 exi, la transpaleta manual Linde M25 EX i els carretons elèctrics Linde E20 a E35. S’han incorporat ja que és necessari que l’equip sigui antideflagante, a l’hora treballar en entorns classificats com potencialment explosius o inflamables, i així protegir dels gasos i pols.

La transpaleta elèctrica Linde T20 Ex té una capacitat de càrrega de 2.000 kg i és útil en entorns reduïts. El Apilador L12 exi té una capacitat de 1.200 kg i es pot usar per al transport de pals o emmagatzematge. La transpaleta manual Linde M25 EX per la seva banda té una capacitat de 2.500kg. Les 3 màquines estan pensades per a ser usats en les zones classificades amb 1 i 2 amb presència de vapors i gasos, i per a zones 21 i 22 amb risc d’explosió.

Totes aquestes versions de les màquines compten amb les prestacions, pel que fa potència i disseny, amb els models convencionals. S’han assegurat que s’aconsegueixen els mateixos avantatges de les màquines de sèrie de Linde amb la tecnologia antideflagante.

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs