Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

El nou híbrid de TOYOTA: carretó elevador homogeni-HYBRID

Toyota posa al mercat la primera carretó elevador híbrida del món, presentat al Japó. La nova carretó elevador híbrida és un model amb un pes de tres tones i mitja amb un motor dièsel híbrid anomenat “homogeni HYBRID” presentat al mercat japonès durant el 2009.

Per la complicada operació dels carretons elevadors elèctriques i la seva necessitat de recarregar o recanviar les seves bateries per aconseguir una productivitat contínua, és que Toyota es va enfocar en un autoelevador a combustió per a aquest nou desenvolupament, el qual consta d’un sistema híbrid que s’aplicarà sobre carretons elevadors que es desplacen mentre transporten una càrrega i requereixin freqüents arrencades i detencions.

Amb un sistema híbrid que combina un motor dièsel, un motor elèctric i una bateria, el “homogeni-HYBRID” arriba a una eficiència de combustible de primer nivell, reduint emissions de CO2 i el consum de combustible fins a un 50% mantenint el mateix exercici operatiu que qualsevol autoelevador de 3.5 tones amb motor dièsel convencional. El resultat és un autoelevador que contribueix a millorar el medi ambient i ofereix als clients un important benefici econòmic gràcies a menors costos de combustible.

Per veure les especificacions del “homogeni-HYBRID” i el seu funcionament tècnic continuï llegint:

1- Aspectes tècnics:

Utilitza noves tecnologies electròniques de potència cultivades durant anys a través del continu desenvolupament dels autoelevadores elèctrics.

Es va adaptar un sistema híbrid dual. Un sistema híbrid en sèrie per al desplaçament, on el motor propulsa un generador per carregar la bateria, i la bateria carrega el motor de tracció per al moviment. El segon sistema, un sistema híbrid en paral·lel és utilitzat per al maneig de càrregues. El sistema utilitza tant el motor com el generador per propulsar a la bomba hidràulica de maneig de càrrega. Aquest sistema dual proveeix la millor estructura híbrida per a l’operació d’un autoelevador.

Es va adaptar un bacteri híbrida de níquel-hidrogen, un sistema provat en automòbils híbrids, per funcionar com a dispositiu d’emmagatzematge elèctric.

2. Acompliment

Reducció d’un 50% de les emissions de CO2 i el consum de combustible, però mantenint l’acompliment operatiu igual a un autoelevador convencional amb motor dièsel. Es va mantenir constant la maniobrabilitat mentre el autoelevador està en desplaçament o en operació de maneig de càrregues.

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs