Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

LogiMAT 2015 estrenarà carretons elevadors contrapesats de Crown

crown-carretillas
LogiMAT 2015, la fira internacional sobre distribució que tindrà lloc entre el 10 i el 12 de febrer a Stuttgart (Alemanya), presentarà els carretons elevadors de Crown, així com la gamma de productes d’una de les majors empreses mundials en la manipulació de mercaderies a l’estand A03 del pavelló 8.

En aquest doble estrena, les protagonistes seran un carretó de GLP contrapesada d’alt rendiment i un carretó elèctrica contrapesada de quatre rodes dissenyada com a cavall de batalla per a qualsevol aplicació. El llançament d’aquests nous models està previst per al 2015.

Amb la nova sèrie C-5, Crown incorpora un carretó contrapesada propulsada per gas a la gamma de productes que l’empresa ven a Europa. El nou motor industrial de GLP, de fabricació totalment pròpia, és resultat de la combinació de dècades d’experiència de Crown en el desenvolupament de solucions de manipulació de mercaderies i els coneixements experts en motors de John Deere.

El resultat és un revolucionari motor d’alt rendiment amb una durabilitat sense precedents (fins a 20.000 hores) i intervals de manteniment més llargs. La seva avançada tecnologia es fa patent des del innovador sistema de refrigeració de radiador doble i el seu disseny ergonòmic fins al sistema d’estabilitat intel·ligent.

Altres fites són, per exemple, un sistema de frens de llarga durada i gairebé exempt de manteniment i un sistema opcional de refrigeració sota demanda (ODC) que prevé el sobreescalfament i neta de manera activa els radiadors.

La sèrie C-5 també s’ofereix amb una cabina opcional de nova creació que brinda als operaris una visió panoràmica sense precedents i un entorn de treball summament ergonòmic.

Crown presentarà també una nova carretó elèctrica contrapesada de quatre rodes en LogiMAT, la sortida al mercat serà al juliol. Igual que la típica navalla multiusos suïssa, aquesta nova carretó és un instrument multifuncional, capaç d’exercir un gran nombre de tasques de manipulació de mercaderies tant en interiors com a l’aire lliure.

El carretó elèctrica incorpora múltiples solucions ben planificades i resulta especialment segura i robusta, a més de ergonòmica i fàcil d’utilitzar. Entre les seves principals característiques es troben una excepcional maniobrabilitat i sofisticades opcions de cabina.

El sistema de direcció de l’eix posterior de llarga durada ha estat testat durant milers d’hores i proporciona aquesta carretó de quatre rodes tanta agilitat com una de tres rodes. La màquina està dissenyada per oferir un camp de visió sense obstacles en totes les direccions, facilitant encara més les maniobres.

Les múltiples opcions de cabines disponibles permeten adaptar el vehicle als requisits del client: des de la semicabina amb portes laterals flexibles i impermeables fins a una cabina totalment tancada amb un disseny intel·ligent que ofereix als operaris una visió panoràmica i sense restringir el seu espai de treball.

Crown inaugurar una delegació de venda a Itàlia al febrer de 2013 en una operació en la qual l’empresa es va comprometre a contractar els empleats de la seva distribuïdor, AMIS, així com a assumir les seves activitats empresarials.

Medi: noticiaslogisticaytransporte

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs