Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

La recuperació del sector immobiliari arribarà el 2017

euroelevacion El restabliment del sector de la construcció no arribarà fins al 2017, tot i que el principi d’aquesta podria donar-se el 2014 “de manera molt lenta i molt progressiva”, segons l’anàlisi que ha dut a terme Eduardo Molet, consultor immobiliari d’entitats financeres espanyoles i estrangeres i fundador de Xarxa Experts Immobiliaris.

“Fins 2017 no es veurà completada la seva recuperació”, s’afirma en l’informe, després d’advertir que el sector de la construcció s’ha ensorrat en els últims anys. Si el 2006 representava un 16% del PIB enfront del 9% de la mitjana europea, actualment només representa un 8%.

Segons l’informe, després de set anys de “forts descensos en els preus” està començant una “clara fase d’inici d’estancament”.

Concretament, les dades obtingudes de l’informe de Molet anuncien que el sector ha tocat fons aquest any i que les transaccions començaran a augmentar el 2014 tot i que els tipus d’interès es mantinguin baixos i que les entitats financeres continuïn aplicant restriccions a la concessió d’hipoteques.

Pel que fa als preus, que des que va començar la crisi econòmica han baixat en una mitjana del 52%, la seva evolució en 2014 variarà molt segons la zona i del barri on es trobi l’immoble, i l’excés d’oferta no afectarà per igual en totes elles.

Així, a les zones amb alt nivell adquisitiu on no es requereix finançament, els preus ja han començat a pujar tímidament i la quantitat de transaccions d’aquests habitatges començarà a recuperar-se en 2014. En canvi, en zones on els compradors necessiten finançament, els preus seguiran baixant i les transaccions es mantindran estancades.

Font: Europapress

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs