Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

Consells de seguretat d’una plataforma elevadora de càrrega

Hi ha una sèrie de regles bàsiques de seguretat que convé que tinguis en compte si sols gestionar les plataformes elevadores de càrrega o per si alguna vegada et veus en la situació de tenir-lo de fer , aquests poden ser alguns consells comuns a totes elles:

– Tot el buit pel qual circula la plataforma ha d’estar protegit i les portes d’accés dotades de panys automatitzades amb el circuit de comandament per evitar poder obrir descontroladament una porta si no està aturada a la planta.

– No col·locar cap càrrega que sobrepassi el límit de pes permès per la plataforma.

– No col·locar ni escales ni bastides ni cap element que sobrepassi el perímetre de la plataforma.

No manipular els components de la màquina , ni reemplaçar peces lliurement perquè pot afectar la seguretat de la plataforma.

– Sempre que accedeixis a realitzar els treballs de càrrega o descàrrega sobre la plataforma, has de mantenir sobre la seva base i, si n’hi ha, no recolzar-vos en les baranes del voltant de la màquina. Està totalment prohibit que utilitzis la plataforma per accedir a altres plantes com si fos un ascensor, només està permès el desplaçament de la càrrega.

– Abans que la plataforma es mogui, assegurar-vos que no hi hagi cap obstacle que obstrueixi el seu pas.

– Recomanem que per al maneig i ús de la màquina estiguis degudament qualificat.

A més d’aquesta llista de recomanacions, les plataformes elevadores incorporen una sèrie de sistemes que procuren la seguretat de l’usuari, per exemple, una vàlvula paracaigudes que evita la baixada descontrolad en cas de trencament de el tub hidràulic o les vàlvules que impedeixen poder fer funcionar la plataforma si aquesta té sobrepès , o bé microruptoresi en alguns casos caixes d’encunyament que immobilitzen la plataforma en cas d’afluixament o ruptura dels cables de suspensió, etc.

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

Euroelevación Catalunya

Pso. Ferrocarriles 158
08940 Cornellà de Llobregat
(Barcelona) Espanya
a 5 minuts de Barcelona
a 5 minuts del Aeropuert
Telèfon: 93 474 16 00
Fax: 93 474 50 29
Email: javier@euroelevacion.com

Lloguer i venda de carretons elevadors

Euroelevación Catalunya té una gran flota de carretons elevadors, plataformes i altra maquinària d’elevació destinades a aportar solucions a aquelles empreses que sol·licitin els nostres serveis.

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs