Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

Barcelona paralitza plataformes de poda de l’arbrat per incompliment de requisits de seguretat

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona ha paralitzat set plataformes elevadores que s’utilitzen per podar l’arbrat perquè no compleixen els requisits mínims de seguretat que indiquen els plecs tècnics.

Segons ha informat en un comunicat la CGT, quan la màquina s’inclina més d’un 5% s’ha de bloquejar i no permetre moviments de rotació o extensió, si no només moviments que tornin a una posició segura, però les màquines no es bloquegen.

Segons CGT, l’empresa Seirok, que es dedica a llogar aquesta maquinària, ha presentat concurs de creditors, això li impedeix treballar amb l’administració, per tant s’ha hagut de contractar una altra empresa –Afron– que aporta les plataformes que s’han paralitzat i si es bloquegen.

Davant d’això, l’Ajuntament ha explicat que des d’aquest dilluns es treballa per adaptar les plataformes sense cap cost afegit per al consistori per tal que, en treballar en pendents superiors al 5%, s’aturin automàticament.

Es preveu que dijous totes les plataformes es tornin a posar en marxa, un cop incorporada la placa elèctrica que permet que s’aturin en aquestes condicions, i en aquests dies s’han adaptat els treballs a la maquinària disponible sense haver de parar la poda.

0 Comentaris


Escriu comentaris

Comenta el que vulguis sobre aquesta notícia.

Leave a Reply

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs