Atenció: Les comandes les atenem per telèfon, gràcies.

Barcelona obre concurs per a la construcció de la nova base marítima de la Guàrdia Civil

10:32 | Noticies

El Consell d’Administració del Port de Barcelona va arribar a l’acord d’iniciar la licitació de les obres per construir el punt d’atracada i les instal·lacions de la Guàrdia Civil a l’extrem sud del moll Adossat.
L’actuació, amb un pressupost de 3,8 milions d’euros i un termini de 11,5 mesos, inclourà la construcció de l’edifici i l’esplanada adjacent, l’ampliació del moll i la urbanització de la parcel·la per integrar zones d’operació marítima i el aparcament dels vehicles de la Guàrdia Civil. També es durà a terme un espai cobert per a executar les operacions de manteniment d’embarcacions i es col·locarà un dipòsit exterior de gasoil per proveir les embarcacions.
La licitació de les obres dóna compliment a l’acord arrencat aquest any entre l’autoritat portuària i la Guàrdia Civil per col·laborar mútuament. A canvi de la base marítima i el punt d’atracada per al Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil que construirà el port, el cos policial assumeix el compromís de mantenir un servei permanent de 24 hores i 365 dies a l’any per de patrullar les aigües interiors segons les necessitats de cada moment.
La Guàrdia Civil també respondrà als requeriments del Centre de Control de l’Autoritat Portuària en tots aquells casos que hagin d’atendre des de l’aigua, incloent-hi els serveis preventius i reactius per infraccions administratives o de caràcter criminal, així com els assistencials.
Font: naucher

© 2014 Euro-elevación Catalunya, S.L. - IndianWebs